Будні дизайнера Reprezent: Марина Кліщенко

Почнемо зі знайомства

Привіт! Я Марина,мені 24.

Я графічний дизайнері за освітою, і за професією.

Працювати почала щестуденткою, а загалом це три роки. Я не обирала між дизайном та іншиминапрямами. Все було зрозуміло одразу.

Коли вперше почула про Reprezent? Що тебе спонукало відправити своє резюме?

Я просто розсилаларезюме, а хлопці з Reprezent відгукнулись і покликали на співбесіду. Першу в житті, доречі. Було дуже ніяково, хвилювалась. Обстановку ще більше напружувало те, що мене«допитували» двоє. Це був стрес.

Після розмови менісказали: «Зідзвонимось або спишемось». Мені здавалось, що це означає відмову.Але наступного дня прийшло довгоочікуване повідомлення: «Якщо ми тобісподобались, ти нам теж. Запрошуємо на роботу.»

Я видохнула :)

Що ти вважаєш найцікавішим у своїй роботі?

Загалом, все. Меніподобається колектив, тут не засумуєш. Мені подобаються задачі та процесроботи. Завжди дізнаєшся щось нове. Звичні речі розкриваються з нової сторони.Я дуже виросла за ці три роки. Звичайно, є і рутина, але в дизайні вона не таканудна, як в більшості інших професій.

Чи траплялись якісь казуси або незвичайні історії за три роки роботи?

Було таке, що в кінціробочого дня прийшов проєкт з дедлайном до наступного ранку. Цілу ніч працюваланад презентацією в офісі, але все встигла. Після цього було кілька правок, алезагалом все пройшло вдало.

Як часто в житті критикуєш дизайн речей, які нас оточують? Чи вже перестала звертати на цеувагу?

Дуже часто. Особливоменю кафе і ресторанів. Іноді вони просто жахливі. Раніше не звертала на цеуваги, але останнім часом внутрішній критик так і прагне щось розкритикувати.

Найбільша проблема –недбалість. Видно, що робили швидко, а про якість ніхто не думав. Частостраждає вирівнювання тексту. На це не звертають уваги, а дарма. Це показниквашого ставлення до себе і людей.

Іноді буває, що черезтаке ставлення я покидаю сайт, послуги якого мені були потрібні. Зрозуміло,якщо продукт унікальний, вибору не залишається, але в інших випадках я шукаю гарнішийі акуратніший сайт.

Як проводиш вільний від роботи час?

Все дуже просто –сплю, їм, відпочиваю. Якби цього часу було більше, намагалась би активноподорожувати. Я мрію побувати в Амстердамі та Каліфорнії. А ще на будь-якомутропічному острові.

Vertical Image
Horizontal Image 1 Horizontal Image 2
Fullscreen Image

У тебе є кумири у світі дизайну?

Ні, є тільки роботи,які подобаються і надихають. І таких дуже багато, адже доводиться шукати ідеї,які можна застосувати і в моїй роботі.

Яку книгу порадила бпрочитати кожному, хто займається дизайном?

«Кради як митець». Вона допомогла мені відповісти на багато питань і навела порядок в думках.

І наостанок. Уяви, щоти приймаєш на роботу дизайнера під дуже важливий проєкт. Назви головну вимогудо кандидата.

Як ви вже зрозуміли, я ціную увагу до деталей. Іцей випадок не виключення. Я б хотіла бачити педантичного та уважногокандидата. Іншому можна навчитись. Адже я навчилась :)

Отримайте свій пітч-дек, що приносить гроші, від команди професійних дизайнерів презентацій.

Дозвольте нам допомогти вам підкреслити переваги вашого продукту.

pitchdeck card reprezent

Рекомендовані статті

close-sign

Замовити пітч-дек

Дозвольте нам допомогти підкреслити переваги вашого продукту за 5 простих кроків. Ми створюємо презентації PowerPoint світового класу з 2014 року. За цей час ми працювали з 500+ клієнтами з 25 країн світу та провели 700+ презентацій.

Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних. Угода користувача Reprezent.

Дякуємо! Ваше звернення було отримано!
Упс! Форма, на жаль, не була надіслана. Напишіть нам на пошту
idea@reprezent.ua
Або зверніться за номером телефону
+38 099 092 8579