Reprezent визнано найкращою B2B компанією та світовим лідером у сфері корпоративного коучингу за версією Clutch

Reprezent з гордістю повідомляє, що Clutch, провідна компанія з дослідження ринку, назвала нас найкращою B2B компанією у Східній Європі та світовим лідером у сфері корпоративного навчання. З 2014 року ми створюємо презентації PowerPoint, Keynote і Prezi світового рівня для компаній. Наші досвідчені команди спічрайтингу та копірайтингу допомагають бізнес-лідерам бути поміченими під час заходів.

"Ми дуже раді, що Clutch обрали нас однією з провідних компаній у сфері дизайну презентацій і глобальним лідером. Це дуже важливо для нас."

— Алекс Томілін, генеральний директор і співзасновник Reprezent

Clutch — це платформа оцінок і оглядів для постачальників послуг B2B. Вони ранжують компанії на основі присутності на ринку, портфоліо і типів клієнтури. Clutch — чудовий ресурс для покупців, які шукають найкращі фірми по всьому світу. Завдяки своїй базі перевірених відгуків клієнтів команда Clutch зв’язує B2B-покупців із надійними постачальниками бізнес-послуг в Україні та фірмами, які займаються корпоративним навчанням.


У нещодавньому проєкті, розглянутому на сайті Clutch, ми розробили презентацію для служби персонального стилю під назвою ODEX.

"Завдяки презентації, яку Reprezent зробили для нас, ми уклали угоди з більш ніж 50 партнерами. Наша співпраця була дуже ефективною. Завдання виконувались швидко, а в деяких випадках —достроково. Спілкування було приємним і дружнім."

— Галина Побережська, генеральний директор ODEX

Кілька слайдів з презентації для ODEX

Загалом клієнт поставив нам 5 зірок!

Менеджер, який залишив цей відгук, також сказав, що:

"Учасники з ентузіазмом відреагували на сесію, високо оцінивши продумані та інформативні навчальні матеріали від Reprezent. Команда допомогла розширити можливості внутрішнього персоналу, щоб вони були більш впевненими під час презентацій, і підвищила загальну якість їхньої роботи."

— Ольга Побєдаш, менеджер з інтеграції BAT Ukraine

Нашу роботу можна знайти в The Manifest, дослідницькому центрі, який містить інструкції та галузеві дослідження для потенційних покупців. Консультанти Manifest , фірми та постачальники послуг надають покупцям чудовий каталог варіантів потенційного партнерства. Ви також можете знайти компанії, що створюють високоякісний графічний дизайн, на Visual Objects, платформі, де ми можемо продемонструвати наші різноманітні навички дизайну презентацій.

У статті на LinkedIn пояснюється, що «від бізнес-лідерів часто очікують, що вони будуть впевнено та чітко доносити свої повідомлення персоналу, клієнтам, партнерам, інвесторам, а іноді й громадськості. Мільйони доларів можна заробити завдяки цим презентаціям»

Переконайтеся, що ваша компанія створює найкращу презентацію, працюючи з Reprezent! Незалежно від того, чи хоче ваша компанія провести корпоративні навчальні семінари про створення чудових презентацій, чи ви хочете найняти нас, щоб зробити для вас ефективну презентацію, ми можемо допомогти.

Якщо ви хочете вивести свою презентацію на новий рівень, зв’яжіться з нами сьогодні!

Отримайте свій пітч-дек, що приносить гроші, від команди професійних дизайнерів презентацій.

Дозвольте нам допомогти вам підкреслити переваги вашого продукту.

pitchdeck card reprezent

Рекомендовані статті

close-sign

Замовити пітч-дек

Дозвольте нам допомогти підкреслити переваги вашого продукту за 5 простих кроків. Ми створюємо презентації PowerPoint світового класу з 2014 року. За цей час ми працювали з 500+ клієнтами з 25 країн світу та провели 700+ презентацій.

Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних. Угода користувача Reprezent.

Дякуємо! Ваше звернення було отримано!
Упс! Форма, на жаль, не була надіслана. Напишіть нам на пошту
idea@reprezent.ua
Або зверніться за номером телефону
+38 099 092 8579