Як дизайнери використовують масштабування та обертання в Prezi для бізнес-презентацій

Коли ми говоримо про програмне забезпечення для дизайну презентацій, існує 2 основні підходи:  масштабований інтерфейс та інтерфейс «слайд за слайдом». І якщо ми говоримо про масштабований інтерфейс, то Prezi є інструментом, який лідирує в цій ніші. Інтерфейс «слайд за слайдом» представлений програмами PowerPoint (PPT), Google Slides, Keynote.

PPT-презентації вважаються логічними, звичними та простими для сприйняття. Хоча логічна сторона, безперечно, є перевагою, інколи вам потрібна більш інтерактивна та приваблива презентація.

І тут у грі з’являються інструменти Zoomable user interface (ZUI) (Масштабований інтерфейс користувача).

Зараз Prezi має 100 мільйонів активних користувачів і планує продовжувати розширюватися. Отже, що ж забезпечує популярність цього інструмента?

Перш за все – його функції масштабування та обертання.

Ми хотіли б поділитися кількома прикладами того, як ці функції добре послужили нам у Prezi презентаціях.

Vouchen presentation

Якщо продукт відноситься до певної географічної області, буде чудовою ідеєю показати його використання на карті. Ми створили бізнес-презентацію Prezi для програми, яка ще була в процесі розробки. Prezi була продемонстрована потенційним партнерам, щоб залучити їх до співпраці.


Додаток Vouchen допомагає клієнтам знаходити найкращі пропозиції в закладах поблизу. Тому для фону презентації ми створили карту уявного міста, і під час розповіді камера мандрувала цим містом.

Порада: використовуйте карти, реальні чи уявні, як фон у Prezi, якщо ваш продукт прив’язаний до певного місця

Презентація Simbio analytics


Ця Prezi презентація демонструє програмний модуль, який допомагає канадським страховим агентам формувати великі звіти на 20 сторінок в один клік. Якби презентація була зосереджена на технічних аспектах (нюанси VBA або скільки баз даних включено в бета-версію, як модуль використовує Excel і Word для розробки звіту), це не було б дуже привабливим для страхових агентів.

 

У нас виникла ідея візуалізувати економію часу, намалювавши пісочний годинник із піском (або часом), що пересипається з однієї половини годинника в іншу. Функції панорамування та масштабування Prezi дозволили нам розробити цю презентацію про передові технічні речі, візуалізовані в простий, динамічний та привабливий спосіб.

 

Порада: перш ніж почати дизайн, приділіть більше часу обдумуванню ідей для незвичайних візуальних елементів. Створивши розкадрування, перенесіть свої графічні матеріали на полотно презентації, а потім покажіть деталі та загальний вигляд, щоб створити кінематографічні та привабливі переходи.

 

Якщо для вашої промови вам потрібне щось динамічне та дуже інтерактивне, вам варто найняти Prezi дизайнерів. Ми готові вивести вашу наступну презентацію на новий рівень.

Отримайте свій пітч-дек, що приносить гроші, від команди професійних дизайнерів презентацій.

Дозвольте нам допомогти вам підкреслити переваги вашого продукту.

pitchdeck card reprezent

Рекомендовані статті

close-sign

Замовити пітч-дек

Дозвольте нам допомогти підкреслити переваги вашого продукту за 5 простих кроків. Ми створюємо презентації PowerPoint світового класу з 2014 року. За цей час ми працювали з 500+ клієнтами з 25 країн світу та провели 700+ презентацій.

Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних. Угода користувача Reprezent.

Дякуємо! Ваше звернення було отримано!
Упс! Форма, на жаль, не була надіслана. Напишіть нам на пошту
idea@reprezent.ua
Або зверніться за номером телефону
+38 099 092 8579